logo

VOGUE, din anul 2010 colaboreaza îndeaproape cu una dintre cele mai importante rafinarii din lume. Companie acreditata de LBMA (London Bullion Market Associato), BIST (Exchange Istanbul), DMCC (Dubai Multi Commodities Center), SBMAs (Singapore Bullion Market Association). Membra international la SGA (Shanghai Gold Exchange) care acum, este una dintre cele mai mari piete de aur.

Compania Vogue este o societate cu capital privat integral romanesc, asociatii si personalul avand o vasta experienta in domeniul metalelor pretioase. Impreuna cu toate societatile comerciale infiintate dupa anul 1990, a trecut prin multiplele schimbari de legislatie, incepand de la Decretul 244/1978 ( dupa care se ghidau toate societatile in domeniu) si pana in prezent, la O.U.G. nr.190/2000, cu toate modificarile ulterioare. Compania Vogue este membra a Patronatului Bijutierilor din Romania, afiliata la UGIR 1903.

Societatea noastra a incheiat de-a lungul anilor, o serie de contracte de colaborare, fructuoase pentru ambele parti, cu societati din Romania, Turcia, Belgia si Italia, multe dintre aceste contracte fiind in derulare si astazi, contracte care se bazeaza pe corectitudine, respect, loialitate si, nu in ultimul rand, prietenie.

PROFESIONALISM

RAPIDITATE

EXPERIENTA

Eugen Constantin
Eugen ConstantinCEO & Founder
0
ANI
0
GRAME AUR FIN
0
EXPORTURI